Lindex sustainable choice

Senast jag var inne på Lindex hemsida blev jag glad för att jag kunde klicka på länken “sustainable choice” och direkt se alla kläder i deras kollektion med bättre material. Jag tycker att det är väldigt bra att som konsument få valmöjligheter, det bästa vore om all produktion skedde med hänsyn till miljön.

Lindex sustainable

Priserna är dessutom väldigt bra. Jag fick tidigare tag på två toppar i Tencel från Lindex, och de var väldigt bra under resan till Tanzania. Skönt och lätt material som höll sig fint och fräscht trots värme.

Här nedan kommer ett litet collage. Bilderna är hämtade från Lindex online shop.

lindex collage

Väldigt marint, men det är ju klassiskt och återkommer alltid till vår och sommar. Jag älskar dessutom randigt och marinblått! Materialen varierar men det står på hemsidan om det tex är ekologiskt bomull eller Tencel.

Glöm inte att dina val betyder mycket för miljön!

// Happy to see that the Swedish clothing line Lindex, that also is international, have a link that’s called sustainable choice. The garments are fresh and not only the simplest basics and also the prices are very affordable. I made a collage with a navy theme. Well, it’s a classic and also I love the stripes and navy blue. The materials can be eco cotton or Tencel.

Remember that your choices count!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s