Benecos natural #mascara #review

Jag tänkte göra en recention av mascaran jag köpte från jordklok.se. Den kommer från Benecos och är certifierad med BDIH.

IMG_9770

Benecos Mascara Maximum Volym

Jag har använt mascaran i flera olika situationer som inkluderar att cykla i Uppsala-motvind i väder som snarare kändes höstigt än somrigt. Till vardags och till fest. Min erfarenhet har varit väldigt bra, den har hållit trots blöta ögon.

Mascaran är inte vattenfast men jag tycker absolut att den håller bra. Att den inte är vattenfast gör också att den är väldigt smidig att ta bort på kvällen utan att ögonen blir irriterade av allt gnuggande. Det har jag upplevt med de senaste mascarorna att de var så svåra att få bort att jag fick gnugga så mycket. Men inte denna. Jag använder rapsolja för borttagning vilket fungerar bra.

Angående volym tycker jag absolut att den adderar volym men jag förväntar mig aldrig få lösögonfransar som reklamerna brukar ge intryck av. Den smular inte och klumpar inte ihop sig då borsten ger ett jämnt resultat.

Den enda nackdelen är att den ibland har lämnat en skugga under ögonen om man målar de nedre ögonfransarna så det gäller att vara lite försiktig där.

Denna produkt innehåller inte:

  • paraffiner, parabener, silikoner
  • PEG, syntetiska färgämnen, dofter
  • konserveringsmedel

Du kan också köpa Benecos natural mascaraEko-princess, fri frakt.

//Benecos natural mascara review

I would absolutely recommend this mascara. It is not waterproof which is probably a good thing since it’s very easy to remove with just a little bit of rapeseed oil. It lasts throughout a day without a problem even when I had it in harder conditions like a windy bike ride in the so called Swedish summer.

Other mascaras have been a nightmare to remove but this is so easy. It gives a nice volume to the lashes, of course not the false lashes but what product does that really? The brush is good and the mascara does not smudge or fall apart like in little crumbs.

The only downside is that if you apply on your down lashes be careful so it will not stain the skin under your eyes.

Advertisement

2 thoughts on “Benecos natural #mascara #review

  1. Pingback: Recension: Benecos naturliga maximum volym mascara - EKO princess

  2. Pingback: My take on Orphan Black makeup | Sadness Theory

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s